Martin Balfoort

Het zaadje van een zonnebloem is klein, maar heeft genoeg kracht om een veelkleurige, naar het licht toe groeiende bloem te worden. Dat gaat ook op voor degenen van wie je denkt dat ze weinig mogelijkheden hebben, bijvoorbeeld door een lichamelijke of geestelijke beperking.

Het is mijn passie hen door een goede begeleiding op een volwaardige manier te laten deelnemen aan onze samenleving. Samenwerking met alle betrokkenen, van familieleden en zorginstanties tot bedrijven en kerken, staat daarbij centraal. Gezamenlijk kunnen we voorkomen dat ze tussen wal en schip vallen!

Werkervaring
Jarenlang ben ik actief geweest op diverse terreinen in de zorg. Daarbij heb ik een brede ervaring en een uitgebreid netwerk opgebouwd.

Organiseren, begeleiden, bedrijfsvoering en ondernemen maakten een groot deel van mijn werkzaamheden uit. Zo heb ik in diverse plaatsen woon/zorglocaties opgezet; zowel bij de bouw als bij het regelen van de zorg was ik betrokken. Ook heb ik werk/leerlocaties opgezet in verzorgingshuizen.

In februari 2015 ben ik gestart met ZO-nproject. Inmiddels heb ik succesvol al meerdere uiteenlopende opdrachten uitgevoerd voor zorg- en welzijnsorganisaties en gemeenten op het gebied van verbinding, Wmo, participatie en zorginkoop.

Martin is een creatieve teamplayer. Doet wat hij zegt en stelt bij alles de client/klant centraal. Luistert goed en vertaalt dit in nieuwe zorgproducten. Weet echt te verbinden en is goed op de hoogte van de drie transities! Een collega die je iedereen toewenst.
Cor VerhaarProjectleider Zorg & Zelfstandig project adviseur

Werkervaring

Vanaf mijn achttiende ben ik mijn droom gaan volgen: werken in de gehandicaptenzorg. Na het afronden van de opleiding tot Z-verpleegkundige ben ik in dienst gekomen van diverse zorgorganisaties. Organiseren, begeleiden, bedrijfsvoering en ondernemen maakten daarbij een groot deel van mijn werkzaamheden uit. De laatste acht jaar was ik als projectleider bij Stichting Philadelphia Zorg regievoerder bij de ontwikkeling en realisatie van ruim vijftig projecten.

Opzet woon/zorg locaties (bouw en zorg) in .o.a. Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Heinkenszand, Middelburg

Opzetten en ondersteuning traject woonlocaties in samenwerking met ouderinitiatieven in Brakel, Nieuw-Lekkerland, Krimpen aan de IJssel, Bleskensgraaf

Opzet werk/leerlocaties in Verzorgingshuizen in Bleskensgraaf en Veere

Opzet van werk/leerlocatie in samenwerking met VMBO school.

Samen met andere zorg en welzijnsorganisaties, gemeente betrokken bij de opzet van ontmoetingsplekken voor integrale doelgroepen.


Stichting ANDERS

Wij als ZO-nproject zijn enthousiast partner van Stichting ANDERS.

Door ons partnerschap met ANDERS zijn we met onze dienstverlening en talent benaderbaar voor een lokale nood.

Als bedrijf willen we ons graag inzetten voor kwetsbare situaties in de directe samenleving. Het partnerschap helpt ons om heel concreet een Maatschappelijk Betrokken Onderneming te zijn en waar mogelijk een verschil te maken.

Kijk op de website van ANDERS voor meer informatie over de stichting en het werk: www.stichtinganders.nl