Portfolio

Inmiddels zijn er door mij vanuit ZO-nproject, naar tevredenheid van opdrachtgevers, een aantal projecten opgezet en uitgevoerd.


“Volgens mij zijn er in onze gemeente genoeg aanbieders op het gebied van dagbesteding en arbeid voor mensen met een beperking. Jammer is wel dat iedereen dit vanuit zijn eigen winkeltje doet. Er wordt totaal niet samengewerkt.”

Op het gebied van dagbesteding en arbeid zijn er, ondanks alle bestaande initiatieven, nog altijd veel kwetsbare burgers die thuis zitten.

Doordat aanbieders een eigen specifieke doelgroep bedienen is er een versplintering opgetreden binnen het sociale domein. Tussen zorg en welzijnsorganisaties wordt er soms te weinig samengewerkt waardoor er mensen tussen wal en schip belanden.

Binnen mijn projecten ondersteun ik de ontschotting tussen zorg- en welzijnsorganisaties. Het verbinden van mensen, wensen en talenten is zowel mijn missie als mijn grootste kracht. Een voorbeeld is mijn project “Jij in beeld”. De helft van de deelnemers hebben binnen dit project een geschikte arbeids- of participatieplaats gevonden.

Zoekt u ook naar meer verbinding in uw gemeente? Laat dan hier uw gegevens achter. Ik neem contact met u op.