Zorgmakelaar

Weet u nog wat u moet doen als u zorg hulp nodig heeft?

De weg vinden in de wereld van de zorg is lang niet altijd gemakkelijk. Vaak weet u niet waar u moet beginnen met zoeken, moet u meerdere instanties raadplegen of gaat u van het spreekwoordelijke ‘kastje naar de muur’.

Als zorgmakelaar kan ik u door advisering, bemiddeling en uitvoering helpen de juiste oplossing te vinden. U staat als klant bij mij centraal. Martin Balfoort: “Door mijn jarenlange ervaring in diverse zorgsectoren ken ik de weg of weet ik waar ik de kennis kan halen.”

De zorgmakelaar is er voor iedereen die een vraag heeft over, of hulp nodig heeft bij, wonen, welzijn en zorg. Ons aanbod geldt ook voor professionals, hulpverleners, medewerkers van andere organisaties en gemeenten.

Een kennismakingsgesprek biedt mogelijkheden om zicht te krijgen op de ontwikkelingen in zorg en welzijn en de manier waarop ZO-nproject ingeschakeld kan worden. “Neem vrijblijvend contact op om te kijken hoe ik u van dienst kan zijn!”

 

 


“Mijn zus krijgt op het moment niet de zorg die ze nodig heeft en ze zou heel graag willen verhuizen. Als ik dit wil bespreken met de zorginstelling word ik niet gezien of gehoord. Ze houden me overal buiten…” 

Wanneer belangrijke mensen in uw leven afhankelijk worden van professionele ondersteuning of zorg, dan is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien.

Beschikkingen, indicaties, zorgplannen, … Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden en het aantal keuzes en mogelijkheden zijn in iedere gemeente erg groot. Het kan ook zijn dat u merkt dat de geboden ondersteuning niet goed (meer) aansluit. Helemaal vervelend wordt het als u zich hierin niet gezien of gehoord voelt.

Als zorgmakelaar kan ik de belangen van u en uw naasten behartigen en ervoor zorgen dat u uw stem kunt laten gelden. Via deze button kunt u met mij in contact komen voor meer informatie.